Work Tower Lifter LW 142R

Work Towerlift wind-up SQ productions Beerse

Heftoren, ontworpen voor het vertikaal heffen van ladingen. Het telescopisch systeem is samengesteld uit 3 stalen profielen, welke door middel van een stalen kabel met hoge tractieweerstand, worden uitgeschoven. De kabel loopt over een set van geleidingswielen, elk voorzien van een zelfsmerende kogellager. Het volledige mobiele systeem is voorzien van terugslagveiligheden, noodzakelijk bij het heffen van gewichten. Het systeem is voorzien van een automatisch geremde takel, overeenkomstig de VGB 8/10.93 – standaard en het Duitse TUV 9591009-certificaat.

Op het einde van de 4 poten zijn stabilisatoren voorzien met aanpasbare hoogte. Hierdoor kan het systeem gemakkelijk worden gestabiliseerd op verschillende soorten ondergrond. Tevens is een waterpas gemonteerd voor het vertikaal uitlijnen. Wielen zorgen voor een eenvoudig transport. Het volledig systeem is elektrolytisch verzinkt om beschermd te zijn tegen roest en oxidatie.

Technische info:

Maximale vertikale belasting: 100 kg

Minimale vertikale belasting: 25 Kg

Insertiediameter:  35 mm

Afmetingen opgesteld:  Hoogte: maximaal 4,05m  

Basis:  1,77 m. x 1,77 m.

Afmetingen voor transport:  Hoogte: 1,60 m.

Basis:  0,36 m. x 0,36 m.

Gewicht: 28 Kg

Licht

Hoofdpagina

SQ Productions BVBA: verkoop en verhuur van professionele licht- en geluidsinstallaties met of zonder bediening, karaoke, verkoop van flightcases en flightcase materiaal, verkoop van hifi-apparatuur en car-hifi